Om NUTRIWORLD

Hvem er vi?

Vi er et sportsernæringsfirma med et bredt sortiment af de bedste kvalitetsprodukter som findes på markedet, såsom proteinpulver, aminosyrer, pre-workout, vitaminer & mineraler, alternative snacks, kreatin og meget mere. Ud over sportsernæring, tilbyder vi desuden noget af det bedste fitness- og træningstøj som du kan finde på markedet!

 

Vi blev grundlagt i år 1998, af fitness- og bodybuilding entusiasten Johnny Vinding Kristensen.

Med Johnnys store interesse og viden om både ernæring, sport og krop, har vi siden dag et haft et stort fokus på, at finde de bedste leverandører med de absolut bedste produkter - som vi så kan tilbyde vores forbrugere.

 

Vi er et dansk firma som har valgt at have vores webshop i Tyskland, for at kunne tilbyde vores forbrugere et større og mere tidssvarende sortiment. Vi ønsker at skille os ud fra mængden fra andre sportsernæringsudbydere, og derfor har vi valgt også at specialisere os i at kunne levere specialprodukter.

 

Hvad tilbyder vi?

Hos Nutriworld, er vores mål at give vores forbrugere den rette sportsernæring og kosttilskud, så de kan nå deres mål! Uanset hvad målet er, så tager vi stolthed i at vi kan tilbyde højkvalitets produkter der hjælper forbrugerne med deres ambitioner. Vi tilbyder fx både laktosefri-, vegetarisk-, og veganske produkter - der er noget for enhver forbruger, som gerne vil benytte sig af vores højkvalitetssportsernæring.

 

Vi forhandler udelukkende produkter som er fremstillet hos anerkendte leverandører, primært udenlandske. Vi har erfaret at de udenlandske leverandører bruger en større sum penge på både forskning og udvikling af deres produkter, hvilket giver os muligheden for at kunne tilbyde de absolutte bedste produkter på markedet.

 

Hos Nutriworld, har vi desuden startet egenproduktion, hvor vi sætter kvaliteten i højtsæde, og hvor vores produkter kun fremstilles på førende Europæiske iso-certificerede virksomheder. Disse iso-certificerede virksomheder samarbejder ligeledes kun med førende laboratorier i Europa, som bakker deres forskning op med studier, hvilket giver en kvalitetssikring gennem hele fremstillingsprocessen. Vores mærke hedder NUTRIPOWER, og er produkter som er designet til at give en maximal effekt inden for EU's gældende fødevaredirektiv. NUTRIPOWER-produkterne benyttes af flere elitesportsfolk fra sportsgrene som fx; cykling, roning, svømning, fodbold, håndbold, bodybuilding mm.

 

Vi har et stadigt stigende fællesskab på b.la. Facebook, Instagram og gennem samarbejdsaftaler og sponsorater.

 

Hvor er vi?

Som tidligere nævnt er vores webshop placeret i Tyskland, for at kunne tilbyde et større og mere tidssvarende sortiment. På webshoppen følger vi gælende EU-regler.